مقاله روانشناسی، ورزش، سلامت روان

ساخت وبلاگ
اختصاصی از فایلکو مقاله روانشناسی، ورزش، سلامت روان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 23

 

فهرست مطالب

مقدمه

1

روانشناسی ، ورزشی، سلامت روان

2

نقش ورزش در اختلالات و مشکلات روان شناختی

4

ایجاد انگیزه برای ورزش

5

نقش ورزش در بهداشت روانی

6

تاثیر فعالیتهای ورزشی بربهداشت روانی

7

اختلالات احساسی ـ عاطفی در کودکان

9

فعالیتهای مناسب برای کودکانی که اختلالات احساسی ـ عاطفی دارند

10

پرخاشگری

11

نظریه پرخاش گری

12

پرخاشگری و ورزش

12

چه عواملی باعث بروز پرخاشگری در محیط های ورزشی میشود؟

12

درک مفهوم انگیزش

13

نتیجه گیری

14

منابع و مآخذ

16

بسمه تعالی

(( با دروا بصه الا جسام فی مده الاعمار))

امام حسین (ع)

در دوره زندگی تن خو د را سلامت نگه دارید.

مقدمه:

تربیت بدنی به معنی پرورش بدن به وسیله ورزشهای گوناگون است.

این اصطلاح امروز برای شاخه ای لز علم نیز به کار برده می شود که در آن شیوه های گوناگون پرورشبدن بوسیله ،ورزش،در مراحل مختلف رشد ،و بررسی می شود. کودک در آغاز تولد ،پیوساه اندامهای گوناگون بدنی خود را حرکت می دهد . چیزی نمی گذرد که بازیهای مختلف هم به این حرکتهای ساده افزوده می شود این حرکتها سازمان یافته نیستند و کودک آنها را به طور غریزی انجام می دهد . به این ترتیب بدن کودک در جهت انجام دادن مهارتهای و بنیادیتقویت می شود . از این گذشته ویژگیهای شخصی و اجتماعی کودک به موازات رشد جسمی او شکل می گیرد و نمایان می شود. به طوری که در بسیاری از مواقع که کودک نمی تواند خواسته های خود را بیان کند با حرکتهای گوناگون ونشان می دهد . همین که کودک به دبستان می رود ،فعالیتهای حرکتی و بدنی او به صورت یکی از ردسهای آموزشی ،به ، به شکل سازمان یافته ،ارائه می شود . بنا یه ویژگیهای جسمی ،فکری و عقلی ،حرکتها و فعالیتهای سرگرم کننده جای خود را به بازیهای و فاعالیتاهی سازمان یافته ای می دهند که دارای هدفهای پرورش و آموزشی است . مثلاًشرکت کردن در فعالیتهای گروهی یا انفرادی گذشته از افزیشتواناییهای و مهارتهای مانند. سرعت ،استقامت ،و قدرت سب شکل گیری بسیاری از الگوها های رفتاری و اخلاقی مورد قبول جامعه می شود به طور که در کودکان خصلتهای مانند: همکاری ،فداکاری ،تلاش،تشویق دیگران ،احترام گذاشتن به قوانین ،رعایت عدالت ،راستگویی و گذشت ،پرورش می یابد ،با توجه بعه نکته هایی که ذکر شد هدفها تربیت بدنی را به دو گروه تقسیم می کنند.

الف) هدفهای اختصاصی ب) هدفهای اجتماعی

الف) هدفهای اختصاصی : هدفهای اختصاصی به هدفهایی گفته می شود که به افزایش قابلیتهای جسمانی می پردازد.

ب) هدفهای اجتماعی: پیگیری هدفهای اخنتصاصی تربیت بدنی دستاوردهای اجتماعی نیز در بر دارد که می تواند از هدفهای تربیت بدنی باشد.

هدفهای اختصاصی و هدفهای اجتماعی تربیت بدنی از هم تفکیک ناپذیر و هرگز نباید در برنامه های آموزشی ،هدفهای اختصاصی بدون در نظر گرفتن هدفی اختصاصی بدون در نظر گرفتن هدف اجتماعی تنظیم شود. امروزه اهمیت ورزش در سلامت روان و شادکامی برای افراد و جوامع امری بدیهی و مسلم است . اما بعد اجتماعی – سیاسی آن در این زمان شناخته شده تر و از جنبه های علمی مورد بررسیهای عمیق تر و گیترده قرار گرفته و به رابطه آن با بهداشت روانی توجه خاص شده است یکی از متخصصان و روانشناسان ورزش می نویسد : « نظر من کودکان مانند بچه های سایر موجودات زنده برای رشد کردن نیاز به بازی ورقابت سالم دارند و می دانیم که بازی در تقویت رشد جسمانی – روانی و اجتماعی نقش مهمی را ایفا می کند »

در زمان ما تحقیقات بسیار نشان داده است که ورزش علاوه به اینکه ابزار ارزشمندی برای سلامتی جسمانی است ، رابطه نزدیکی با سلامتی روانی و بویژه پیشگیری از بروز نا هنجاریها یی روانی دارد . ورزش از اضطراب می کاهد ، اعتماد به نفس را افزایش می دهد و خود پنداره مثبت را تقویت می کند . بنابراین بریا انسانههایی که از لحاظ فیزیکی تناسب لندام ندارند ، بریا افراد سالخورده و کسانی که از اختلالهای رولنپزشکی رنج می برند ، ورزش یک نیروی بالقوه روانشناختی سودمند است . در رابطه با اهمیت ورزش از دیدگاه اسلام مطالبی در مورد صاحبنظران خصوصا علمای اسلام گفته شده است که ورزش در اسلام منحصر به فرد نیرومندی بدن نیست بلکه به طور غیرهمستقیم و با واسطه در سلامتی روان و آمادگی برای تکامل معنوی بشر موثر است.


دانلود با لینک مستقیم


مقاله روانشناسی، ورزش، سلامت روان
فایلکو...
ما را در سایت فایلکو دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 4fileco5 بازدید : 191 تاريخ : دوشنبه 30 اسفند 1395 ساعت: 19:13